7 מתכונים לקוקטיילים מנצחים

7 מתכונים לקוקטיילים מנצחים

7 מתכונים לקוקטיילים מנצחים בכל בית

קוקטייל נגרוני

תהליך הכנה הקוקטייל:
תהליך הכנת הקוקטייל הוא קליל וכייפי, מתחילים במזיגה של הג’ין, הקמפרי והוורמוט לשייקר או כוס ערבוב עם קרח ומערבבים את המרכיבים.
לרוב לא משקשקים את הנגרוני אך יש מיקסולוגים שטוענים שניעור קל בסוף יכול להוציא שכבות טעם מעניינות מהג’ין והוורמוט.
אם אתם מחליטים לשקשק עשו זאת רק שהצד החיצוני של הכלי מרגיש קר.
מסננים את הנוזל בעזרת מסננת קוקטיילים לתוך כוס הקוקטייל בה מגישים את המשקה, מוסיפים קוביית קרח ומעט מקליפת התפוז (כמה שיותר דקה) או פלח שלם עם הקליפה.
למדידת מרכיבים מדוייקת רצוי להשתמש בג’יגר 30/60.
לחיים!!!
מרכיבי הקוקטייל-נגרוני
30 מ”ל ג’ין יבש
30 מ”ל קמפרי
30 מ”ל ורמוט מתוק (אדום) – מרטיני למשל
מומלץ להגיש עם קוביות קרח וקליפת תפוז.

 

קוקטייל מנהטן

תהליך הכנת הקוקטייל:
קוקטייל מנהטן הוא קוקטייל אמריקאי קלאסי ומוכר.
תהליך הכנת הקוקטייל הוא פשוט, קליל וכייפי.
מוזגים את כל המרכיבים לכוס ערבוב בעזרת ג’יגר 30/60 מ”ל למידה מדוייקת של הנוזל.
מוסיפים קרח ומערבבים היטב בעזרת כפית ערבוב עד דילול וקירור נדרש של הנוזל.
מסננים את הנוזל בעזרת מסננת קוקטיילים לתוך כוס הקוקטייל בה מגישים את המשקה, בדרך כלל כוס קופ או כוס מרטיני, ומקשטים עם  תפוז/דובדבן.
מרכיבי הקוקטייל-מנהטן
60 מ”ל וויסקי בורבון
30 מ”ל ורמוט רוסו
2 דשים של אנגוסטורה

קוקטייל מרגריטה

תהליך הכנת הקוקטייל:
תחילה מעבירים פלח לימון לכל אורך שפת כוס המרגריטה ולאחר מכן במלח/סוכר כדי ליצור “כתר” מלח/סוכר.
מוזגים את הטקילה, ליקר התפוזים ומיץ הלימון לשייקר (למדידת הנוזל במדוייק יש להשתמש בג’יגר 30/60 מ”ל), מוסיפים קרח ומשקשקים היטב.
שופכים את הקוקטייל לכוס ומסננים את הקוקטייל בעזרת מסננת מהשיקר לכוס הקוקטייל.
מומלץ לקשט בקליפת לימון.
המלצה שלנו: לפני הכנת הקוקטייל, הקפיאו את הכוס והגישו את הקוקטייל בכוס הקפואה, מושלם! באחריות  במיוחד לימי הקיץ החמים.
מומלץ לקשט את הקוקטייל לפני הגשה.
קישוטי הקוקטיילים שלנו מושלמים למרגריטה!
קוקטייל המרגריטה הוא קלאסי מוכר ואהוב המתאים לאירועים, ימי הולדת, מסיבות, מסיבות רווקות, חתונות וכו’..
קוקטייל המרגריטה הינו קוקטייל המוגש בכוס מיוחדת הנקראת על שמו של הקוקטייל.
מרכיבי הקוקטייל-מרגריטה
60 מ”ל טקילה (איכותית)
30 מ”ל ליקר תפוזים איכותי (עדיף קוואנטרו)
30 מ”ל מיץ ליים(לימון)
50 מ”ל מי סוכר
מלח שולחן-משמש לכתר את הכוס

 

קוקטייל  קוסמופוליטן

תהליך הכנת הקוקטייל
תהליך הכנת הקוקטייל הוא פשוט וכייפי.
תחילה מוזגים קרח לכוס ערבוב/שייקר ולאחר מכן (מומלץ להשתמש בג’יגר 30/60 מ”ל למדידה מדויקת של הנוזל) מוזגים את כל המרכיבים לכוס ערבוב/שייקר  ומערבבים היטב בעזרת כפית ערבוב עד דילול וקירור נדרש של הנוזל.
מסננים את הנוזל בעזרת מסננת קוקטיילים לתוך כוס מרטיני קרה.
מומלץ לקשט את הקוקטייל לפני הגשה.
מרכיבי הקוקטייל – קוסמופוליטן
60 מ”ל וודקה איכותית
30 מ”ל מיץ אוכמניות
20 מ”ל טריפל סאק (למשל קוואנטרו)
20 מ”ל מיץ לימון סחוט טרי
קרח

 

אולד פאשן  (Old Fashioned)

תהליך הכנת האולד פאשן הוא פשוט וכייפי.
תחילה מוזגים את הסוכר ואת האנגוסטורה בכוס לואבול עד לקבלת צבע אחיד, לאחר מכן מוזגים את הקרח ואת הויסקי. את קליפת הלימון סוחטים על שפת הכוס.
למראה מושלם יש לקשט בדובדבן ולעשות לחיים!
מרכיבי הקוקטייל-אולד פאשן:
1 קוביית סוכר
1 דאש אנגוסטורה ביטרס
ויסקי משובח (60 מ”ל) ברבן
קוביות קרח
קליפת תפוז לימון
דובדבן לקישוט

 

קוקטייל מוחיטו

תהליך הכנת הקוקטייל:
קוקטייל המוחיטו הוא קלאסי פופולארי והמון אנשים אוהבים לשתות אותו.
הכניסו את הסוכר ופלחי הלימון לכוס ערבוב (מיקסינג גלאס) וכתשו אותם קלות עם מאדלר איכותי.
הוסיפו את עלי הנענע ולאחר מכן את הרום ומיץ הלימון, הוסיפו את הקרח הגרוס וערבבו היטב בתוך כוס הערבוב.
העבירו את הנוזל לכוס המשקה והוסיפו סודה קרה.
רכיבי הקוקטייל-מוחיטו
60 מ”ל רום לבן
30 מ”ל מיץ לימון
2-3 פלחי לימון
חופן עלי נענע
סודה
2 כפות סוכר חום
קרח גרוס (מומלץ)
הוסיפו קש וקשטו בנענע/לימון

 

קוקטייל לונג איילנד אייס טי

תהליך הכנת הקוקטייל:
בתהליך הכנת הקוקטייל מומלץ להשתמש בשייקר (מקטגוריית השייקרים שלנו) .
תחילה יש למזוג את הקרח לשייקר ולאחר מכן מוזגים את כל מרכיבי הקוקטייל מלבד הקולה .
משקשקים מספר פעמים, מוזגים ומסננים בעזרת מסננת קוקטיילים את הקוקטייל לכוס הייבול (כוס גבוהה) מומלץ עם קרח, מערבבים מוסיפים מעט קולה מקשטים ושותים.
וודקה  10 מ”ל
ג’ין 10 מ”ל
רום טקילה 10 מ”ל
ליים ג’וס 10 מ”ל
טריפל סק 10 מ”ל
קולה/תה קר  עד הסוף
לחיים!

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
דילוג לתוכן