קטגוריות מוצרים
שם הקוקטייל: אספרסו מרטיני
מידע כללי:
קרדיט למיקסולוג: אשר אלמוזנינו
שם באנגלית: Espresso martini cocktail
אלכוהול עיקרי: N/A
מרכיבים:
50 מ”ל וודקה
30 מ”ל קלואה
10 מ”ל מי סוכר
מנה של אספרסו
הוראות הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לשייקר.
מוסיפים קרח ומשקשקים 30 שניות לחיבור הטעמים.
מומלץ לקרר את הכוס בקרח לפני הגשה.
בעזרת מסננת קלאסית מסננים את הקוקטייל פעם ראשונה ופעם נוספת עם מסננת לסינון כפול ומוזגים ישירות לכוס ההגשה.
לקישוט – פרח ותחרת סוכר