קטגוריות מוצרים
שם הקוקטייל: Coconut Espresso – קוקונאט אספרסו
מידע כללי:
קרדיט למיקסולוג: Alex Orhov
שם באנגלית: Coconut Espresso
אלכוהול עיקרי: רום
מרכיבים:
- אספרסו 40 מ”ל
- רום קוקוס 60 מ”ל
- ליקר קרם דה בננה וונקר 30 מ”ל
- ליקר קפה 45 מ”ל
הוראות הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לשייקר.
מוסיפים קרח ומשקשקים 30 שניות לחיבור הטעמים.
בעזרת מסננת קלאסית ומסננת קונוס מסננים את הקוקטייל ומוזגים ישירות לכוס ההגשה.