קטגוריות מוצרים
שם הקוקטייל: צ’רי בלוסום
מידע כללי:
קרדיט למיקסולוג: Alex Orhov
שם באנגלית: Cherry blossom
אלכוהול עיקרי: N/A
מרכיבים:
- אמרטו דיסרונו 60 מ”ל
- סירופ דובדבנים 20 מ”ל
- שמבורד 30 מ”ל
- מיץ לימון 25 מ”ל
- חלבון (הלבן של הביצה)
הוראות הכנה:
יש לקרר את הכוס בקרח לפני שמוזגים.
יש להכניס את כל המרכיבים לשייקר.
מוסיפים קרח ומשקשקים 30/60 שניות לחיבור הטעמים.
בעזרת מסננת קלאסית מסננים את הקוקטייל ומוזגים ישירות לכוס ההגשה.