קטגוריות מוצרים
שם הקוקטייל: פאשן סאוור
מידע כללי:
קרדיט למיקסולוג: Alex Orhov
שם באנגלית: Passion sour
אלכוהול עיקרי: וויסקי
מרכיבים:
- ג’יימסון 60 מ”ל
- סירופ פאשן פרוט 30 מ”ל
- מיץ לימון 25 מ”ל
- 2 טיפות/דשים אורנג ביטרס
- חלבון (הלבן של הביצה)
הוראות הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לשייקר.
מוסיפים קרח ומשקשקים 30 שניות לחיבור הטעמים.
בעזרת מסננת קלאסית מסננים את הקוקטייל ומוזגים ישירות לכוס ההגשה.