קטגוריות מוצרים
שם הקוקטייל: אייזל נאטס קרם
מידע כללי:
קרדיט למיקסולוג: Alex Orhov
שם באנגלית: Hazelnut’s cream
אלכוהול עיקרי: ג’ין
מרכיבים:
- וודקה טופי 60 מ”ל
- בייליס פאי תפוחים 60 מ”ל
- סירופ אגוזי לוז 15 מ”ל
- קרם קוקוס 30 מ”ל
הוראות הכנה:
הוראות הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לשייקר.
מוסיפים קרח ומשקשקים 30 שניות לחיבור הטעמים.
בעזרת מסננת קלאסית ומסננת קונוס מסננים את הקוקטייל ומוזגים ישירות לכוס ההגשה.