מאמר בנושא ניעור

שיטות ניעור

סוגי ניעור מרכזיים

1- ניעור יבש,רטוב:

ניעור יבש בלי קרח

ניעור רטוב עם קרח.

קוקטלי חלבון

1- בהתחלה לשקשק רק עם החלבון שלא יהיה יותר מידי דליל.

2- ואח״כ לשקשק את כל הקוקטיל ביחד עם החלבון

ניעור חרשי– בלי קרח רק עם החלבון

ולאחר מכן ניעור רגיל של כל המרכיבים עם קרח.

4

ניעור ארוך / קצר

קוקטילים קלאסיים לתוך כוס low ball עם קרח אנחנו ניתן להם שקשוק חזק ומאוד קצר.

קוקטילים לתוך כוס קופ– הוא יהיה קוקטיל בלי קירור הכוס לפני עם קרח לכן חייב שיהיה מאוד קר חייב שיהיה שקשוק חזק וארוך.

    סדר פעולות של כניסה של דברים לשייקר

1 – ביציםאיזה קוקטיילים הם עם חלבון

2 – ירקות ופירותאיזה קוקטיילים הם עם פירות וירקות.

3 – ממתיקים

4 – מעיכה

5 – מחמיצים

6 – אלכוהול

  סדר פעולות של דברים שנכנסים לג׳יגר

1 – מי סוכר

2 – דבש

3 – סילאן

  סדר פעולות של אלכוהל לג׳יגר

ג׳ין אח״כ וודקה,רום,וויסקי,ברנדי.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב pinterest
Pinterest

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
דילוג לתוכן