מאמר בנושא ניעור

שיטות ניעור

4 סוגי ניעור מרכזיים

1 – בהתחלה לשקשק רק עם החלבון שלא יהיה יותר מידי דליל.
2 – ואח״כ לשקשק את כל הקוקטיל ביחד עם החלבון
3 – ניעור חרשי- בלי קרח רק עם החלבון ולאחר מכן ניעור רגיל של כל המרכיבים עם קרח.
4 – ניעור ארוך / קצר – קוקטילים קלאסיים לתוך כוס low ball עם קרח אנחנו ניתן להם שקשוק חזק ומאוד קצר.
קוקטילים לתוך כוס קופ- הוא יהיה קוקטיל בלי קירור הכוס לפני עם קרח לכן חייב שיהיה מאוד קר חייב שיהיה שקשוק חזק וארוך.

    סדר פעולות של כניסה של דברים לשייקר

1 – ביצים-איזה קוקטיילים הם עם חלבון.
2 – ירקות ופירות-איזה קוקטיילים הם עם פירות וירקות.
3 – ממתיקים.
4 – מעיכה.
5 – מחמיצים.
6 – אלכוהול.

  סדר פעולות של דברים שנכנסים לג׳יגר

1 – מי סוכר
2 – דבש
3 – סילאן
סדר פעולות של אלכוהל לג׳יגר.
ג׳ין אח״כ וודקה,רום,וויסקי,ברנדי.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב pinterest
Pinterest

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
דילוג לתוכן