מיקסולוג מדופלם

בשנים האחרונות חל מהפך גדול מאוד בתחום הברמנים בישראל ובעולם. בימנו ברמן זה כבר לא ברמן -זה מיקסולוג . 

הבן האדם שעומד מאחורי הבר הוא סוג של רוקח, אחד שמבין במשקאות ויודע לחבר את הטעמים הנכונים וליצור משקאות אשר מתאימים לקהל ולסוג הארוע בצורה מושלמת.
רבים מאיתנו זוכרים קוקטיילים כמו סאן פרנסיסקו ולגונה כחולה אבל מה שאנחנו זוכרים מפעם אין לו ביקוש היום וזה אפילו היה יכול להעליב כמה מיקסולוגים, אותם אנשים אשר רוקחים ויוצרים עבורנו טעמים בלתי נשכחים שגורמים לנו לרצות לחזור ולטעום עוד קוקטיילים מיוחדים.
ניתן למצוא את המיקסולוגים בכל ברי הקוקטיילים ברחבי הארץ. אותם מיקסולוגים יושבים שעות ארוכות בהכנת קוקטיילים ביתיים כדי ליצור את הטעם הבא.

הדרך להיות מיקסולוג מתחילה אצלנו

היום ניתן להכין קוקטיילים מעושנים ובכך להחדיר למשקה את הטעמים באמצעות עשן .
ישנם עוד מספר גדול של טכניקות שהמיקסולוגים משתמשים בהם  ובשביל לראות אותם עושים את זה תצטרכו לתפוס מקום על הבר.
כדי לקבל את תואר המיקסולוג נדרש לעבור לא מעט תחנות בדרך.
הרוב מתחילים בקורס ברמנים סטנדרטי אשר מלמד אותך לזהות מרכיבים ומותגים ומכין אותך לשלב הבא והוא להתחיל לברמן באיזה בר  שתבחרו.
ולשלב המתקדם יותר הוא קורס מיקסולוגיה שכבר איתו תוכלו ״לשבור את הקרח״ ולהיות הכי מקצוענים שיש.
אצלנו בבר פרודקטס ניתן למצוא את כל ציוד הבר הנדרש להכנת קוקטיילים,שייקרים מסננות וציוד למיקסולוגים

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב pinterest
Pinterest

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
דילוג לתוכן