ברמן של החיים!
בשנים האחרונות חל מהפך גדול מאוד בתחום הברמנים בישראל ובעולם.
בימנו ברמן זה כבר לא ברמן -זה מיקסולוג .
הבן האדם שעומד מאחורי הבר הוא סוג של רוקח, אחד שמבין במשקאות ויודע לחבר את הטעמים הנכונים וליצור משקאות אשר מתאימים לקהל ולסוג הארוע בצורה מושלמת.
רבים מאיתנו זוכרים קוקטיילים כמו סאן פרנסיסקו ולגונה כחולה אבל מה שאנחנו זוכרים מפעם אין לו ביקוש היום וזה אפילו היה יכול להעליב כמה מיקסולוגים, אותם אנשים אשר רוקחים ויוצרים עבורנו טעמים בלתי נשכחים שגורמים לנו לרצות לחזור ולטעום עוד קוקטיילים מיוחדים.כמות המיקסולוגים בשנים האחרונות בארץ גדלה והתפתחה.
כדי לקבל את תואר המיקסולוג נדרש לעבור לא מעט תחנות בדרך.
ניתן למצוא את המיקסולוגים בכל ברי הקוקטיילים ברחבי הארץ.אותם מיקסולוגים יושבים שעות ארוכות בהכנת קוקטיילים ביתיים כדי ליצור את הטעם הבא.
היום ניתן להכין קוקטיילים מעושנים ובכך להחדיר למשקה את הטעמים באמצעות עשן.
ישנם עוד מספר גדול של טכניקות שהמיקסולוגים משתמשים בהם ובשביל לראות אותם עושים את זה תצטרכו לתפוס מקום על הבר.
הרוב מתחילים בקורס ברמנים סטנדרטי אשר מלמד אותך לזהות מרכיבים ומותגים ומכין אותך לשלב הבא והוא להתחיל לברמן באיזה בר שתבחרו. והשלב המתקדם יותר הוא קורס מיקסולוגיה שכבר איתו תוכלו ״לשבור את הקרח״ ולהיות הכי מקצוענים שיש. אצלנו בבר פרודקטס ניתן למצוא את כל ציוד הבר הנדרש להכנת קוקטיילים,משייקרים מסננות וציוד למיקסולוגים.